Fietsenmaker op locatie

Fietsservice Benelux biedt je service en gemak door de gehele Benelux. Met onder meer onze pech onderweghulp, fietsenmaker aan huis en accucheck nemen we het onderhoud van jouw fiets uit handen. Fietsservice Benelux heeft een dekking in de gehele Benelux, zodat we iedere fiets of e-bike snel kunnen repareren en onderhouden. 

REPARATIE THUIS OF OP LOCATIE

Fietsservice Benelux staat voor kwaliteit en werkt met erkende monteurs. Voor service op locatie hebben wij ... mobiele werkplaatsen en daarnaast zijn er ook nog .... vaste servicepunten. De fietsenmaker komt naar jouw, in plaats van jij naar de fietsenmaker, wel zo comfortabel. Want zorgeloos fietsen, wie wil dat nou niet?

 

ONDERHOUD VAN JE FIETS

Het is erg belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Want een goed onderhouden fiets is veiliger, betrouwbaarder en comfortabeler. Het is niet langer meer noodzakelijk om naar de fietsenmaker te gaan, onze fietsenmaker komt naar jouw toe, op het door jou gewenste tijdstip. De monteurs van Fietsservice Benelux komen naar jouw voor het onderhoud en reparaties en dit kan je veel tijd besparen.

 

WIJ REPAREREN EN ONDERHOUDEN:

  • FIETSEN
  • ELEKTRISCHE FIETSEN
  • ELEKTRISCHE SCOOTERS?
  • ROLSTOELEN?
  • ROLLATORS?

 

INNOVAM GECERTIFICEERD

Al onze monteurs zijn Innovam gecertificeerd en dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en sleutelvaardigheid. Er komt dus altijd een vakman bij je aan de deur. Onze monteurs komen langs voor onderhoud en reparaties van zowel gewone als elektrische fietsen. Diverse monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud en repareren van elektrische fietsen. 

TERUG